Já Ukrajině přeji vše nejlepší, aby vydržela a aby zvládla dluhy, které má a dostala podporu , kterou si zaslouží. Jen naiva by si myslel, že to půjde snadno, když jsou jako na podnose , mají návyky ještě ze SSSR a kdy Rusko může škodit, kde si jen vzpomene, ať už použije síly a KONTAKTY , které tam má a zkomplikuje vymetení toho hnoje, co na Ukrajině je. Fandím jim už jen proto, že Rusové svůj boj prohráli a sklouzli tam, odkud budou mít těžký návrat zpátky..A Putin to moc dobře ví, pokud by se Ukrajina konsolidovala a začala prosperovat, bude "špatným" příkladem pro ostatní a to jak známo děsí všechny totalitní státy..Putin potřebuje Ukrajinu dostat na kolena, dezorientovanou, kde bude vládnout mafie a tajné služby Ruska, aby přišel jako osvoboditel a řekl, já měl pravdu , západní státy vás zradily..Bohužel už překročil rubikon, nenávist k Rusku je hrozivá, takže to půjde jen silou..Zatím investuje neskutečné prostředky do propagandy a já to vidím velice často, jak bývalí rudí kádři , slouhové a ti v uniformách začínají mudrovat a jejich potupa po roce 1989 dostává zadostiučinění a všechno je jinak. Veškerá fakta o minulosti i současnosti jsou zpochybňována, neskutečné lži a polopravdy jsou odborně zabaleny za tituly a osobnosti a samozřejmě zabírá to hlavně u těchto "postižených lidí"..Je samozřejmě pravdou, že KSČ lovila vždy v těch jednodušších vodách, u hloupých a omezených lidí plných závisti/ i ten poměr 3:1 měl velký vliv/ moc dobře si pamatuji , jak jejich rudé sítě chytaly v podnicích dělníky už jen proto, aby byl naplněn poměr dělník - úředník a úředníček toužící po rudé knize musel "sehnat" odpovídající počet dělníků...A vím, kde lovili a koho..Takže tahle sorta má zase lepší náladu, i když paradoxně by měla mít horší..Ale jelikož jsou na takové urovni, na jaké jsou, nedochází jim to...