No ja jsem trochu zapátral, samozřejmě jsem nenašel odpověd na otázku "Proč to tak kouří?"

, ale našel určitou věc, která by možná mohla být vysvětlením.
Konstrukce 150mm střely byla následující (nenašel jsem schéma, takže pouze slovně), Pohonné ústrojí bylo umístěno ve špici střely, tím bylo přesunuto těžiště co nejvíce dopředu a bojová hlavice byla umístěna na konci náboje, raketa tedy připomínala zvon. Pro zvýšení rychlosti střely bylo po obvodu střely v zadní šásti na vnitřní straně pláště umístěno 26 Venturiho trubic, které svíraly s podélnou osou pláště úhel 14 stupňů. Trubicemi procházely výfukové spaliny, která tak vlastně střelu dále urychlovaly a dodaly jí navíc tolik potřebný otáčivý spin. Jako pohonná látka sloužil černý prach, rozdělený do sedmi prachových tyčí. Celá střela vážila 34,8kg, měřila 924mm a hmotnost bojové hlavice byla 2,47kg TNT. Používala se převážně proti živé síle protivníka.
Konstrukce 210mm střely byla odlišná. Více se podobala konvenční střele. Bojová hlavice byla ve špici, a pohonné ústrojí v zádi střely, tedy klasické tlačné uspořádání, ani zde nechybělo 22 Venturiho trubic pod úhlem 16 stupňů. Celá střela vážila 109,8kg, měřila 1,25m a bojová hlavice byla 10kg amatolu. Pohonná hmota zůstala stejná. Tato střela se používala proti odolnějším cílům a proto při dopadu vytvářela charaktristické krátery narozdíl od 150 mm střely.
Vím, že pro někoho to může být nepochopitelné, ale snažil jsem se to přepsal tak aby to bylo pro nás laiky srozumitelnější. Přikláním se tedy ke Kageneckovi, že míra "zadýmení" při střelbě by mohla být dána typem použité střely.
Jinak ještě bych dodal, že kromě 150mm a 210mm střely existovaly i 280mm, 300mm a 320mm střely.