Musím však povedať že som si všimol že úroveň osadenstva Panzernetu začína pozvoľna klesať.
Áno, asi máš pravdu v tom, že tu nemám čo robiť, ak nemám v hlave encyklopédiu o WW2 a použitej technike. Lenže tá encyklopédia by mala svoju kapacitu. Faktá o WW2 majú svoj konečný počet, za tých 65 rokov od ukončenia vojny sa ťažko objaví ešte niečo prevratné, o čom by sme nevedeli. A tak fórum môže skončiť omieľaním stále toho istého dokola alebo tichom. Prečo neprivítať niekoho kto nejasá nad prevodovkou nejakého typu tanku ale možno vidí veci zasa v iných súvislostiach alebo prinesie témy, ktoré možno pár ľudí tu zaujme a keď nie, tak sa neboj, aj sám odíde. Nikto sa s ním baviť nebude a nebude ho už tešiť sem chodiť. ::)Ja vítam to, že toto fórum nie je otvorené iba technicky zdatným zapáleným inžinierom, ale aj takým ako ja. :oNa druhej strane chápem strach tých technicky zdatných a odborníkov, ktorí sa boja, aby sa toto fórum nezvrhlo na prázdne tlachanie alebo "zbytočné" filozofovanie. Tiež by som nebola rada, keby sme sa tu iba hádali a trepali dokola to isté. Osobne ale verím administrátorom, ktorí to tu strážia a asi aj založili (neviem), že pokiaľ by malo dôjsť k nejakému úpadku fóra, tak zasiahnu.