Autor Téma: Il-2 Sturmovik + FB + AEP  (Přečteno 83191 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Werner Mölders

  • Luftwaffe
  • Oberstleutnant - podplukovník
  • Příspěvků: 1006
  • Za 1 rok aktivní činnosti na fóru.   Uděleno: 9. března 2008 Za 2 roky aktivní činnosti na fóru.    Uděleno: 9. března 2009
Re: Il-2 Sturmovik + FB + AEP
« Odpověď #210 kdy: Srpen 15, 2010, 03:29:17 »
Já už jsem se taky přihlásil k heinkelům a jak jsem se dozvěděl budou se bombardovat hlavně pražské školky, nemocnice a kláštery  :D .
Ampulle !!!

Josef CETH

  • RAF
  • Warrant Officer
  • Příspěvků: 200
Re: Il-2 Sturmovik + FB + AEP
« Odpověď #211 kdy: Srpen 16, 2010, 09:34:40 »
 ;D tak to se kluci z Pražského pluku budou muset hodně otáčet jěště nevím s čím poletím ale kříže to jistě nebudou  :D
Páteř snadno křupne, když se na ní dupne...

m.burnes

  • Wehrmacht
    Schütze - vojín
  • Příspěvků: 6
Re: Il-2 Sturmovik + FB + AEP
« Odpověď #212 kdy: Září 07, 2010, 08:20:55 »
Zdar chci se zeptat na jednom videu jsem zahlídnul na letadlech zrcátko netuší někdo jak se v nastavení zapíná?

Werner Mölders

  • Luftwaffe
  • Oberstleutnant - podplukovník
  • Příspěvků: 1006
  • Za 1 rok aktivní činnosti na fóru.   Uděleno: 9. března 2008 Za 2 roky aktivní činnosti na fóru.    Uděleno: 9. března 2009
Re: Il-2 Sturmovik + FB + AEP
« Odpověď #213 kdy: Září 07, 2010, 08:58:17 »
V nastavení kláves bude k nastavení tlačítko něco jako "mirror". Upozorňuju, že většina ho nemá, určitě spitfire, hurricane.
Ampulle !!!

Josef CETH

  • RAF
  • Warrant Officer
  • Příspěvků: 200
Re: Il-2 Sturmovik + FB + AEP
« Odpověď #214 kdy: Září 10, 2010, 03:47:00 »
Zdar chci se zeptat na jednom videu jsem zahlídnul na letadlech zrcátko netuší někdo jak se v nastavení zapíná?
No jasně musíš si nejdříve namapovat klávesu kterou si ho budeš později zapínat a vypínat. Musíš si otevřít v menu hry CONTROLS a v ní najít: TOGGLE MIRRORS SHOW/MODE k tomu už jen přiřadíš kláveru a je to. Jak píše kolega Werner všechny letadla zrcátko nemají zejména ne německá.
Páteř snadno křupne, když se na ní dupne...

bubák

  • Host
Re: Il-2 Sturmovik + FB + AEP
« Odpověď #215 kdy: Září 28, 2010, 12:59:07 »
Ahoj. Je tu někdo, kdo se účastní téhle akce?
Po uveřejnění mapy bych chtěl poprosit o screen Týnce nad Sázavou a Kolína.
Díky

Werner Mölders

  • Luftwaffe
  • Oberstleutnant - podplukovník
  • Příspěvků: 1006
  • Za 1 rok aktivní činnosti na fóru.   Uděleno: 9. března 2008 Za 2 roky aktivní činnosti na fóru.    Uděleno: 9. března 2009
Re: Il-2 Sturmovik + FB + AEP
« Odpověď #216 kdy: Září 28, 2010, 12:16:32 »
Jo to je stejná akce. Do vydání mapy si ale ještě chvíli počkáme.
Až jí rozešlou klidně nascreenuju.
Ampulle !!!

Josef CETH

  • RAF
  • Warrant Officer
  • Příspěvků: 200
Re: Il-2 Sturmovik + FB + AEP
« Odpověď #217 kdy: Září 30, 2010, 04:24:06 »
No jasan tu Dělá Tjurmič s Rampou oba jsou HQ 311 Českoslovak (virtual) bombers sguadron. Za konzultace a všeobecného krafání pár lidí z SVKáček. Převážně blionů  :D
Páteř snadno křupne, když se na ní dupne...

bubák

  • Host
Re: Il-2 Sturmovik + FB + AEP
« Odpověď #218 kdy: Říjen 16, 2010, 11:20:00 »
Dokázal by někdo upravit letový model Avie 534 a přidat možnosti nesené výzbroje?
Rád bych si zalétal s What-If Avií tak, jak jsem jí zpracoval v modelu.

bazzi123

  • Wehrmacht
    Schütze - vojín
  • Příspěvků: 8
Re: Il-2 Sturmovik + FB + AEP
« Odpověď #219 kdy: Říjen 17, 2010, 10:51:05 »
Ahoj,mam dotaz-kde sezenu do il2 kompletni edice avii b534 a navod na to,jak hrat po internetu

Josef CETH

  • RAF
  • Warrant Officer
  • Příspěvků: 200
Re: Il-2 Sturmovik + FB + AEP
« Odpověď #220 kdy: Říjen 18, 2010, 11:54:55 »
Dokázal by někdo upravit letový model Avie 534 a přidat možnosti nesené výzbroje?
Rád bych si zalétal s What-If Avií tak, jak jsem jí zpracoval v modelu.

Upravit se dá všechno, ale taková verze úpravy jakou máš asi na mysli tam nebude.

Ahoj,mam dotaz-kde sezenu do il2 kompletni edice avii b534 a navod na to,jak hrat po internetu


na internetu to není, resp. musíš si nainstalovat hru (Il2 sturmovik 1946), opatchovat na verzi 4.08 pak 4.09 a následně tam dát mod 2.01 ve kterém už ta Avie je. kdysi se to dalo stáhnout ještě z http://allaircraftarcade.com ale jaksi mi ty stránky už nefungujou :)
Páteř snadno křupne, když se na ní dupne...

Werner Mölders

  • Luftwaffe
  • Oberstleutnant - podplukovník
  • Příspěvků: 1006
  • Za 1 rok aktivní činnosti na fóru.   Uděleno: 9. března 2008 Za 2 roky aktivní činnosti na fóru.    Uděleno: 9. března 2009
Re: Il-2 Sturmovik + FB + AEP
« Odpověď #221 kdy: Říjen 19, 2010, 12:02:37 »
Avie není v 2.01 ultrapacku, ale v 4.09 patchi.
Ampulle !!!

Josef CETH

  • RAF
  • Warrant Officer
  • Příspěvků: 200
Re: Il-2 Sturmovik + FB + AEP
« Odpověď #222 kdy: Říjen 19, 2010, 04:30:18 »
a tak to je možné, už je to dlouho co jsem to instaloval
Páteř snadno křupne, když se na ní dupne...

Werner Mölders

  • Luftwaffe
  • Oberstleutnant - podplukovník
  • Příspěvků: 1006
  • Za 1 rok aktivní činnosti na fóru.   Uděleno: 9. března 2008 Za 2 roky aktivní činnosti na fóru.    Uděleno: 9. března 2009
Re: Il-2 Sturmovik + FB + AEP
« Odpověď #223 kdy: Listopad 07, 2010, 09:40:53 »
Takže včera proběhla akce Palba 1938. Atmosféra neskutečná, neuvěřitelná. Vstávání v 3:30 za zvuku Luftwaffe pochodu.
Naše letka přes celý den soustavně dusila česká letiště, bez znatelných ztrát.
Jedno mnou natočené video  útoku na Plzeň, kdy jsme na pojížděčce chytli 6 vzlétavající avií. Řev radosti byl neopakovatelný.

http://www.youtube.com/watch?v=XbRGcj3Er2I
Ampulle !!!

bubák

  • Host
Re: Il-2 Sturmovik + FB + AEP
« Odpověď #224 kdy: Listopad 07, 2010, 11:18:10 »
Můžeš mi vyfotit Týnec a Kolín? Díky :)