Autor Téma: Il-2 Sturmovik + FB + AEP  (Přečteno 83211 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

heinrich

  • Wehrmacht
    Schütze - vojín
  • Příspěvků: 9
Re: Il-2 Sturmovik + FB + AEP
« Odpověď #180 kdy: Říjen 02, 2009, 04:52:36 »
Já mám FB a pařim to pořád. Nejlepší je v editoru přistát na nepřátelském letišti, jet a házet bomby. Nezapomentě na časování bomb.
,,Čekal jsem až silueta lancestru vyplní zaměřovač a vypálil jsem krítkou dávku'' noční stíhač

jíra

  • ČSR
  • Rotmistr
  • Příspěvků: 148
Re: Il-2 Sturmovik + FB + AEP
« Odpověď #181 kdy: Leden 31, 2010, 03:08:05 »
Mám na vlastníky Ila ve verzi 4,08m prosbu, zda-li by mi nezaslali všechny knihovny dll. Potřebuju je k rozběhnutí patche 4.09m, který mě kiksuje a problém se dá řešit těmi knihovnami, děkuji.
Tux - tux - tux - tux - ta - ta - ta - ta - zavírá všem virům vrata  /  www.ubuntu.cz

Josef CETH

  • RAF
  • Warrant Officer
  • Příspěvků: 200
Re: Il-2 Sturmovik + FB + AEP
« Odpověď #182 kdy: Leden 31, 2010, 09:15:30 »
No on line se hraje houfně 1946 co vím pokud bys něco potřeboval mrkni se třeba na toto:
http://www.311raf.com/forum/index.php forum, myslím že ti každý poradí co a jak. Pokud máš čistou 4.08 doporučuju opatchovat na čistou 4.09 a tu zálohovat, protože s modama byl vždy problém.
Ze zkušenosti doporučuji přejít z čisté 4,09 na UP 2.0 je to velký rozíl. A jede na ní spousta servrů.
Páteř snadno křupne, když se na ní dupne...

Werner Mölders

  • Luftwaffe
  • Oberstleutnant - podplukovník
  • Příspěvků: 1006
  • Za 1 rok aktivní činnosti na fóru.   Uděleno: 9. března 2008 Za 2 roky aktivní činnosti na fóru.    Uděleno: 9. března 2009
Re: Il-2 Sturmovik + FB + AEP
« Odpověď #183 kdy: Leden 31, 2010, 09:43:02 »
Na tohle doporučuji version switcher, který je např. u AAA modu. V jednoduchém prográmku si nastavíte jakou verzi chcete spustit a je to.
Ampulle !!!

jíra

  • ČSR
  • Rotmistr
  • Příspěvků: 148
Re: Il-2 Sturmovik + FB + AEP
« Odpověď #184 kdy: Únor 01, 2010, 07:55:02 »
Citace
Pokud máš čistou 4.08 doporučuju opatchovat na čistou 4.09 a tu zálohovat, protože s modama byl vždy problém.
Já jsem měl 1946 ve verzi 4.08m a když jsem ji opatchoval, tak už to nešlo, abychom si rozuměli. Problém už jsem našel a lokalizoval - potřebuju ty knihovny a kopii Ila už nemám, jen to nainstalované na PC. Nic s modama nechci dělat, žádné nemám.
Problém je jen a pouze v patchi ničem jiném, ten problém už znám a tedy vás žádám o ty knihovny, děkuji.
Tux - tux - tux - tux - ta - ta - ta - ta - zavírá všem virům vrata  /  www.ubuntu.cz

Josef CETH

  • RAF
  • Warrant Officer
  • Příspěvků: 200
Re: Il-2 Sturmovik + FB + AEP
« Odpověď #185 kdy: Únor 01, 2010, 07:58:07 »
Ja ti už poslat nemohu, protože je nemám. mohl bych eventuelně poslat čistou 4.09 ale nevím jakým způsobem by to šlo.
Páteř snadno křupne, když se na ní dupne...

jíra

  • ČSR
  • Rotmistr
  • Příspěvků: 148
Re: Il-2 Sturmovik + FB + AEP
« Odpověď #186 kdy: Únor 01, 2010, 09:20:02 »
To nevadí. 4.09 nepotřebuji, tu mám. Jenže mi zlobí ty knihovny... Jinak díky za rady.
Tux - tux - tux - tux - ta - ta - ta - ta - zavírá všem virům vrata  /  www.ubuntu.cz

bubák

  • Host
Re: Il-2 Sturmovik + FB + AEP
« Odpověď #187 kdy: Únor 03, 2010, 04:57:28 »
Ahoj. Mám takový problém, na který jsem bohužel nikde nenašel odpověď.
Hru mám staženou a opatchovanou na verzi 4.09m.  Když si chci nechat vygenerovat kampaň tak se ozve pouze písknutí. Nevíte  co s tím? Bude to něco s Dgenem?

Josef CETH

  • RAF
  • Warrant Officer
  • Příspěvků: 200
Re: Il-2 Sturmovik + FB + AEP
« Odpověď #188 kdy: Únor 03, 2010, 06:00:56 »
To opravdu nevím ještě jsem o tom neslyšel. Možná jsi si stáhnul nějakej požkozenej rar. Viděl bych to na reinstal s prověřeným patchem.
Páteř snadno křupne, když se na ní dupne...

bubák

  • Host
Re: Il-2 Sturmovik + FB + AEP
« Odpověď #189 kdy: Únor 03, 2010, 07:24:07 »
Zajdu si koupit originál do Tesca. Jaký je vlastně rozdíl mezi patchem 4.09 a 4.09m?

Josef CETH

  • RAF
  • Warrant Officer
  • Příspěvků: 200
Re: Il-2 Sturmovik + FB + AEP
« Odpověď #190 kdy: Únor 03, 2010, 08:15:55 »
To ani nemusíš to jsou vyhozené prachy. Hra sama osobě ti poběží stejně koupená jako stažená. problém je v modech a patche. Nejběžnější problemy vznikají mezi klávesnicí a židlí  :D znám to z vlastní zkušenosti. I na AAA strankách jsou umístěné rary s chybama, ale dá se to vychytat. doporučuji se podívat na stránky http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=1 nebo http://vwings.net/sturmovik.php
Rozdíl mezi 4.09 a 4.09m je celkem velkej. V modovaný (4.09m) verzi je daleko více pilotovatelných letadel v četně 4 motoráků. Upravené flyght modely MSD,dále tam jsou vylepšené pohyblivé cíle (kolony, lodě, dokonce start z letadlovek i z katapultů a spousta jiných fičurin) lepší trasírky, zvuky atd, atd.
Pokud by jsi chtěl hrát on-line tak se vývoj asi nedá zastavit a des se už z čisté 4.09 dělá ultrapack 2.0 běží na tom sposta servů, aspoň co vím.
Páteř snadno křupne, když se na ní dupne...

bubák

  • Host
Re: Il-2 Sturmovik + FB + AEP
« Odpověď #191 kdy: Únor 03, 2010, 08:22:16 »
Já tam žádné 4 motoráky nemám. Teda kromě TB-3, ale to jsem měl i před instalací patche.

Josef CETH

  • RAF
  • Warrant Officer
  • Příspěvků: 200
Re: Il-2 Sturmovik + FB + AEP
« Odpověď #192 kdy: Únor 04, 2010, 11:03:39 »
Když si zapneš ve switchru mod 4.09m tak by měly být létatelní např B17, B24 FW200 Condor a některé další.
Páteř snadno křupne, když se na ní dupne...

Josef CETH

  • RAF
  • Warrant Officer
  • Příspěvků: 200
Re: Il-2 Sturmovik + FB + AEP
« Odpověď #193 kdy: Únor 04, 2010, 11:06:48 »
jo ale k tomu musíš mít myslím nainstalované UI 1.2
Tak po dlouhe dobe tu mame opet update AAA Unified Instaleru a tentokrat verzi 1.2
Instaluje se to na cistou verzi UI 1.1 a kompletni navod i s linkama zde:
http://allaircraftarcade.com/forum/viewtopic.php?t=21281
Zde najdete co noveho tento addon k UI prinasi.
Krom nakych grafickych uprav a novych zvuku od jafy je to predevsim zase hromada "novejch" er. Hromada fokacu, hromada befek, hromada Spitfiru, novy Mustangy novy B25 atd.
pro nas mi prijde zajimavy nasledujici:
Mosquito Mk. VI Costal command - mosquito s raketama a lepsuma motorama, je chopny drzek kroz i s tema zasr...Me-410
Spitfire XVI- no comment, na Spit vs 109 se asi dockame masoveho nasazeni.
B-17 & B-24 - tyhle mody sem jiz drive avizoval, upravuji pumovnice a streliste pro 311 vitana zmena + v tomhle packu je nova grafika bomb !
Nove P-51 - asi 4 nove mustangy, pro me zajimave ze nekter maji moznost nosit HVAR a maji ruzne loudouty pro kulomety.
Strafovaci B-25 - co vic dodat B25J se 12 dopredu strilejicima pulpalcema a s pumovnici kam se vlezou az 4x 1000lbs.
Opravene FM u nekterych starsich letadel jako namorni bombaredery a spol, docela fajn letet v avengeru kterej neni pro pilota nebezpecnejsi nez letka zer.
Dale je vtom zaintegrovanej moving dogfight takze se na Spitech muzem brzo tesit na mise s plujicima lodickama, jezdicima kolonama a podobe
Páteř snadno křupne, když se na ní dupne...

Josef CETH

  • RAF
  • Warrant Officer
  • Příspěvků: 200
Re: Il-2 Sturmovik + FB + AEP
« Odpověď #194 kdy: Únor 04, 2010, 11:09:50 »
NÁVOD NA SPRÁVNOU INSTALACI UI1.2 A NÁSLEDNÁ ZKOUŠKA

Instalace UI1.2 musí být provedena na ČISTOU 1.1.(1), kterou ale nemá asi nikdo z nás, pže jsme si tam přidávali porůznu další mody (kouře, B17 kokpit atd.) tyto přidané mody instalace 1.2 nesmaže a následná kontrola serveru vás čutne! UI 1.2 má konečně totiž Checkruntime=2, takže se nemůžete připojit s jinými mody, než má server, což snižuje celkový bordel v modech.
1. Vytvořte si kopii adresáře IL2
2. Vymažte složky MODS a Files (pouze ten kdo si je 100% jistý že má opravdu čistou UI1.1.(1) to nemusí dělat, ale myslím, že to nemá nikdo z nás
3. Znovu do tohoto zálohového adresáře nainstalujte UI 1.1,pokud UI1.1 již nemáte,  Následně nainstalujte UI 1.2 
4. Instalace UI 1.2 musí být dokončena!! tj. objeví se černé okno na jehož konci je Press any key to continue. Pokud se vám před koncem objeví hláška, že some files are corrupted proveďte následující:
= vytvořte si na ploše složku, následně klikněte pravým myšidlem na část 01 AAAUI1.2 a vyberte Extrahovat soubory, zadejte cestu do vytvořené složky na ploše a odpalte to. WinRAR následně napíše (asi za 10minut po dokončení rozbalování) v chybovém okně, jaké soubory jsou špatné a v KTERÉ ČÁSTI AAAUI1.2 SE NACHÁZEJÍ (1-8), tuto část si pak budete muset stáhnout znovu, nahradit jí tu špatnou a provést novou instalaci pouze UI1.2
5. Po instalaci UI1.2 otevřete adresář s ilem omodovanym 1.2 a najděte ikonu Version switcher. Otevřete a spusťte hru 4.09b1m s modem.
6. Po načtení Ila vyberte Multiplay a zadejte následnou IP adresu serveru: 69.90.34.220:21020 Je to test server Spitu a Zeke. Pokud se připojíte a načte se vám "mapa" s "brifinkem" je vše OK.
Pozn: Podsložky ve složce MODS označené na AAA stránkách k vymazání jsem neodmazal (takže to asi není nutné, ony jsou stejně blokované těmi znaky před nimi) a patch na B25 default skin jsem také neinstaloval a všechno jede.
Páteř snadno křupne, když se na ní dupne...