Sepp Rössner má naprostou pravdu ohledně objektivity týdeníků. Vždyť vznikaly plně pod taktovkou ministerstva pro lidovou osvětu a propagandu dr. Josepha Goebbelse. Ale po technické stránce mi přijdou často vynikající, a hudební doprovod - rovněž výtečný! Nedávno jsem někde na netu shlédl týdeník, kterak Hitler's Gebirgsjäger vystoupili na Elbrus - hodně zajímavé pokoukání, ačkoli tuším, někde jsem četl, že byli za tento kousek jako jednotka potrestáni. S Goebbelsem mám kromě běžného kulturního (nebo v případě tohoto zločince spíš nekulturního!) povědomí jedinou zkušenost - před pár lety se mi dostala do rukou Goebbelsova kniha "Deníky 1938" (vyšla v roce 1992 v nakl. Dialog). Pro člověka, který má rád naši První republiku nebo pro tzv. normálně uvažujícího člověka vůbec hodně náročná a smutná konfrontace s tímto patologickým mozkem. A je mi dnes ještě smutněji, když jsem se s řadou postupů ovlivňování veřejnosti zřejmě vymyšlených tímto zločincem, a přivedených k dokonalosti např. komunisty, musel setkat i v této době, kdy je používá jistý nejmenovaný ministr zdravotnictví. Ale nechci zde z toho dělat politické fórum, jen malý povzdech.