Autor Téma: Vyznamenání  (Přečteno 18556 krát)

Heinrich Reimers

• Luftwaffe
  • Oberleutnant - nadporučík
  • Za 1 rok aktivní činnosti na fóru.   Uděleno: 8. srpna 2008
Vyznamenání
« Odpověď #105 kdy: Listopad 14, 2007, 06:28:07 »
Citace: "mbbb"
vo hodnosti přeci vůbec nejde  :lol:  myslíš, že dejme tomu zdejší jenerál má lepší znalosti než nějaký zdejší kapitán? Vo tom to nejni, je to vo tom, že i vobraz vo člověku si utváříš dle jeho příspěvků, každý se zde svými příspěvky vlastně presentuje ostatním a vytváří si pověst a autoritu - a u některých zde je to pak  navopak...
jak jsem na tom já? :lol:

mbbb

• ČSR
  • Štábní kapitán
    • http://csol-mb.net/
  • Za 1 rok aktivní činnosti na fóru.   Uděleno: 28. září 2008
Vyznamenání
« Odpověď #106 kdy: Listopad 14, 2007, 06:30:19 »
Citace: "Heinrich Reimers"
jak jsem na tom já? :lol:

:lol:

to uvidíš, až tě někdo napere tady:

http://www.panzernet.net/php/viewtopic.php?t=1675

Heinrich Reimers

• Luftwaffe
  • Oberleutnant - nadporučík
  • Za 1 rok aktivní činnosti na fóru.   Uděleno: 8. srpna 2008
Vyznamenání
« Odpověď #107 kdy: Listopad 14, 2007, 06:32:30 »
tak mě tam zkus analyzovat,sem zvědav

pan.sup

• k.k. Landwehr
  • Oberstleutnant
  • Za 1 rok aktivní činnosti na fóru. Uděleno: 9. listopadu 2007 Za 2 roky aktivní činnosti na fóru.  Uděleno: 19. prosince 2008
Vyznamenání
« Odpověď #108 kdy: Listopad 14, 2007, 10:30:11 »
vo hodnosti přeci vůbec nejde  :lol:  myslíš, že dejme tomu zdejší jenerál má lepší znalosti než nějaký zdejší kapitán? Vo tom to nejni, je to vo tom, že i vobraz vo člověku si utváříš dle jeho příspěvků, každý se zde svými příspěvky vlastně presentuje ostatním a vytváří si pověst a autoritu - a u některých zde je to pak  navopak...

To teda vůbec pane kolego. Jako roťák mi budete pěkně salutovat. Šup, čistit latrýny! Mazat drbat podlahy! A pěkně kartáčkem na zuby! Bažant si bude ještě vyskakovat na důstojnictvo.....

mbbb

• ČSR
  • Štábní kapitán
    • http://csol-mb.net/
  • Za 1 rok aktivní činnosti na fóru.   Uděleno: 28. září 2008
Vyznamenání
« Odpověď #109 kdy: Listopad 14, 2007, 10:35:31 »
Citace: "pan.sup"

To teda vůbec pane kolego. Jako roťák mi budete pěkně salutovat. Šup, čistit latrýny! Mazat drbat podlahy! A pěkně kartáčkem na zuby! Bažant si bude ještě vyskakovat na důstojnictvo.....

:lol:  jo a ještě tu vo perníkové chaloupce  :lol:

flak88

• Wehrmacht
    Stabsfeldwebel - podporučík
  • Za 1 rok aktivní činnosti na fóru.   Uděleno: 22. července 2008
Vyznamenání
« Odpověď #110 kdy: Listopad 15, 2007, 07:42:42 »
Citace: "pan.sup"

A je to tady.
flak88

bubák

• Host
Vyznamenání
« Odpověď #111 kdy: Leden 03, 2008, 12:00:44 »
jé to už mám 500 a pásky se pořád dávat nebudou?

Kageneck

• Administrator
  • Za zásluhy o rozvoj fóra. Uděleno: 23. prosince 2007 Za 1 rok aktivní činnosti na fóru. Uděleno: 15. června 2007 Za zásluhy o rozvoj fóra. Za 2 roky aktivní činnosti na fóru.   Uděleno: 22. června 2008 Za 3 roky aktivní činnosti na fóru.   Uděleno. 22. června 2009
Vyznamenání
« Odpověď #112 kdy: Leden 03, 2008, 03:25:45 »
Pásky se podle všeho nezavedou.
„Afrika, der Krieg ohne Hass“ Erwin Rommel