Pánové, zprvu jsem neměl ani odvahu tento dotaz či návrh napsat, abych se nestal terčem veřejného spílání či kamenování. Jen mě napadlo toto u tohoto tématu oddělit články o MBT od diskuze.
Tento netechnický dotaz přesněji směřuje k autoru tohoto tématu (rase) a k moderátorům, admínům. Šlo by o vyjmutí příspěvků o MBT (Leopard 2, Challerger 2, AMX-30, Merkava a BMPT) a udělat z nich samostatné články.
Toto téma by dál pokračovalo jako nezávazná diskuze o MBT, tak jak bylo uvedeno v úvodu tématu : (Piste sem nějaké zajímavosti o moderních tancich všech národů...), zde by se probíraly veškeré novinky nebo rozdíly mezi MBT aj..
Co mě k tomu vedlo? Například : Leopard 2 a Challenger je na straně č.1, AMX-30 je na straně č.2 ale BMPT je už na straně č.6 a Merkava je až na straně č.10. Tím, že jsou tyto příspěvky ztraceny v diskuzi (a jsou zajímavé /BMPT/) došlo také z dublování (Merkava). Jeden je zde (str.10) od ,,ckobain" z 5.1.09 a druhý je od ,,Florian Geyer" z 6.2.09 jako samostatný článek. (Mohly by se spojit)
Co vy na to pánové rase, pan.sup, Hans a admini? Pozor, je to jen pouhý návrh, pokud někdo napíše, že to je hloupost, nebudu do toho více šťourati.