Autor Téma: Největší tankové bitvy  (Přečteno 1253 krát)

leon IV.

• ČSR
  • Rotný
Největší tankové bitvy
« kdy: Leden 03, 2012, 08:16:52 »
Moc pěkný pořad který jde na čt2, já osobně si ho už stahuju celý ( nebudu přece čekat týden na další díl  :D)
Je moc pěkně udělané, velice se těším hlavně na operace za druhé světové války.
Smrt jednotlivce je tragédie, smrt miliónů je statistika.
Josif Vissarionovič Džugašvili (Stalin)

zelezny kriz

• Wehrmacht
    Oberstleutenant - podplukovník
Re: Největší tankové bitvy
« Odpověď #1 kdy: Leden 03, 2012, 11:02:42 »
Souhlas, nejraději mám ty veterány, když tu bitvu popisují...to je  osobní a proto autentické bez přežvýkání historiků. ;)

leon IV.

• ČSR
  • Rotný
« Odpověď #2 kdy: Leden 08, 2012, 03:03:57 »
No ted me jeden díl zklamal vydávali tam stíhač tanků Jagdpanzer IV nebo Jagdpanzer 38(t) Hetzer ( to se moc nedalo zjistit protože to bylo jen zepředu a jsou docela podobní) za stíhač tanků Panzerjäger VI - Jagdtiger, což je docela rozdíl, byl to první díl bitvy v Ardenách.

RainBowPolux

• Wehrmacht
    Obergefreiter - desátník
« Odpověď #3 kdy: Leden 08, 2012, 03:42:04 »
Pamatuju si, že tam představovali Jagdpanzer IV a myslím, že ho popsali správně, ale možná kecám, sledoval jsem to jen tak na půl očka ;D
"Kdyby mí vojáci začali myslet, nezůstal by v armádě jediný!"  Fridrich II. Pruský

leon IV.

• ČSR
  • Rotný
« Odpověď #4 kdy: Leden 08, 2012, 07:16:47 »
No možná mám jiný dabing kde je třeba chyba  :D ale ted jsem se na to koukal a říkají tam Jagdtiger. Ale je to dobrý seriál ja už ho mám skoro celý zkouknutý  :D

RainBowPolux

• Wehrmacht
    Obergefreiter - desátník
« Odpověď #5 kdy: Leden 08, 2012, 08:19:48 »
To je možný, že je to dabingem, já na to koukam v angličtině. Jednou jsem se koukal na nějakej pořad, už nevím jak se to jmenovalo, ale to jedno, prostě tam popisovali typické německého vojáka z roku 1945, ukazovali tam ty různě ustrojený a různě vyzbrojený, tak když došli k mladíkovi co držel MG 42, tak řekli, že je ozbrojen samopalem, sem si trhal vlasy  hlavy.  :D
Ale máš pravdu, jinak je to výborná série, škoda, že na ní teď nemam čas.
"Kdyby mí vojáci začali myslet, nezůstal by v armádě jediný!"  Fridrich II. Pruský

leon IV.

• ČSR
  • Rotný
« Odpověď #6 kdy: Leden 09, 2012, 02:35:12 »
Jo, je pravda, že jeden díl trvá 50 minut, takže dohromady to je pres 500 minut, ale zase po každé reklamě dalších 2 minuty můžeš přeskočit, protože je to jen opakování toho co se odehrálo před reklamou :D Mě chybí jen už 2 díly do konce a zatím bych to nenazval ztrátou času :D

Sahidko

• Francouzská cizinecká legie
  • Lieutenant-colonel
  • Za 1 rok aktivní činnosti na fóru.   Uděleno: 26. července 2008
« Odpověď #7 kdy: Leden 10, 2012, 09:03:33 »
Na tomto seriáli ma zaujala akurát počítačová grafika, pretože detailnosť informácií o samotných bitkách je skôr pre ľudí, ktorí o nich nepočuli vôbec alebo veľmi málo.
Early Saturday morning, Aug. 6, Naval Special Warfare suffered a tremendous loss of 22 men while conducting critical special operations combat in Afghanistan. They cannot be replaced. We will honor their service and sacrifice, and embrace their families as our own, in this time of immeasurable grief

TonyHazard

• Administrator
  • Kvalitními příspěvky podporuj fórum Panzernet!
  • Za 1 rok aktivní činnosti na fóru.   Uděleno: 30. června 2009
« Odpověď #8 kdy: Leden 10, 2012, 10:12:09 »
Na dnešním díle (Kursk) mě zajímalo zpracování, jinak informací docela málo a standardní nedostatek - opakující se záběry a informace.
Nebojuj s nikým, kdo neví nic o vztahu rytíře a meče!

RainBowPolux

• Wehrmacht
    Obergefreiter - desátník
« Odpověď #9 kdy: Leden 11, 2012, 07:04:04 »
To už tak dnes bývá, proto se málokdo ze starší generace (třeba můj děda) vydrží na nové dokumenty dívat, neustálé opakování informací je taky věc která mě štve (ale mého dědu vytáčí :D), ale co naděláš, chceš li se dočkat výpovědí veteránů, tak to musíš překousnout!  :D

zelezny kriz

• Wehrmacht
    Oberstleutenant - podplukovník
« Odpověď #10 kdy: Leden 11, 2012, 08:35:16 »
Ano, tohle byla slabota..jen jeden ruský sympaták narozdíl od druhého ověnčeného, samé vracečky a shodou okolností jsem si ráno četl o Kursku v knize Zem nasáklá krví, kde je podrobný popis sice jen postupu jednotek SS, ale přesto to bylo nesrovnatelné... :'(

leon IV.

• ČSR
  • Rotný
« Odpověď #11 kdy: Leden 11, 2012, 08:33:56 »
Já tyto seriály viděl v Angličtině a tam pokaždé před každou vracečkou je snad 10-minutová pauza na reklamy. Je to dosti stresující  :D
Ale je to hlavně o penezích, proto se hodně částí opakuje, protože pokud by to měli dělat pořád nové a nové tak by je to stálo majlant :D
A navíc to dělá televizní stanice Discovery, sice ji moc neznám, ale podle mě co nedělá BBC je na 3 věci.

Sahidko

• Francouzská cizinecká legie
  • Lieutenant-colonel
  • Za 1 rok aktivní činnosti na fóru.   Uděleno: 26. července 2008
« Odpověď #12 kdy: Leden 11, 2012, 09:12:36 »
Discovery to len vysiela, seriál je pôvodne kanadský. Nj neviem čo je horšie vidieť to bez reklám, kde vám niečo povedia a potom po strihu na mieste kde mala reklama byť vám to ďalšie dve tri  minúty opakujú, alebo to vidieť s reklamami každých 10 či 15 minút :D.
Early Saturday morning, Aug. 6, Naval Special Warfare suffered a tremendous loss of 22 men while conducting critical special operations combat in Afghanistan. They cannot be replaced. We will honor their service and sacrifice, and embrace their families as our own, in this time of immeasurable grief

leon IV.

• ČSR
  • Rotný
« Odpověď #13 kdy: Leden 12, 2012, 04:58:00 »
Taky pravda, jenže když ten film sestříháš bez toho opakování tak ti tam skoro zbyde polovina celkového času :D

Monty

• Rudá armáda - RKKA
  • майор - Major
« Odpověď #14 kdy: Leden 12, 2012, 06:10:46 »
Ono už taky těch vyteránů neni tolik aby mohli vypovídat v každym dílu x hodin že jo...tak musje někdy opakovat záběry a informace.
Kouknete na můj web http://www.oldabox.estranky.cz/ web pro papírové modeláře.