Autor Téma: Problém, samovolné odhlášení.  (Přečteno 1215 krát)

zelezny kriz

• Wehrmacht
    Oberstleutenant - podplukovník
Problém, samovolné odhlášení.
« kdy: Únor 20, 2011, 07:45:50 »
Ussuri-testování nové zbraně Sovětského Svazu
Tak jsem se psal s tímhle článkem jako blbec, pak jej pošlu, a najednou jsem se musel přihlásit, tak po přihlášení jej chci poslat znova, ale oznámí mi mašinka, proč to dělám, že jsem ho již poslal..Tak ho již neposílám a on tam není..Je fakt lepší, dopít červené a bavit se o autech..,tam není sebemenší problém s ničím... :'(

TonyHazard

• Administrator
  • Kvalitními příspěvky podporuj fórum Panzernet!
  • Za 1 rok aktivní činnosti na fóru.   Uděleno: 30. června 2009
Re: Ussuri-testování nové zbraně Sovětského Svazu
« Odpověď #1 kdy: Únor 20, 2011, 07:54:22 »
A kde ten článek máš? Já ho nemohu najít?
Nebojuj s nikým, kdo neví nic o vztahu rytíře a meče!

pospec

• RAF
  • Group Captain
  • Se Sovětským svazem, padla bída na zem...
    • Pospec-blog
« Odpověď #2 kdy: Únor 20, 2011, 08:01:50 »
Bohužel se mi taky párkrát stalo, že se mi panzernet sám odhlásil....nevím proč, při přihlášení zde doma dávám, pamatovat si přihlášení (přihlašovací údaje) a k samovolnému odhlášení uživatele by mělo dojít až někdy po 15 minutách, ne??

Dříve jsem s tím neměl problém, když jsem psal článek přímo na fórum, třeba psát i více než těch 15 minut (třeba skoro hodinu) a dát odeslat a normálně sem běžel dál....to teď není (samo si mi to odhlašuje třeba i po 5 minutách).
Platí přímá úměrnost: čím více se snažím, tím horší je výsledek...
Navštivte můj blog: http://pospec-blog.blogspot.com/

Sahidko

• Francouzská cizinecká legie
  • Lieutenant-colonel
  • Za 1 rok aktivní činnosti na fóru.   Uděleno: 26. července 2008
« Odpověď #3 kdy: Únor 20, 2011, 08:07:59 »
Tiež sa mi to párkrát stalo a preto už radšej píšem vo Worde a až hotový článok kopírujem na fórum.
Early Saturday morning, Aug. 6, Naval Special Warfare suffered a tremendous loss of 22 men while conducting critical special operations combat in Afghanistan. They cannot be replaced. We will honor their service and sacrifice, and embrace their families as our own, in this time of immeasurable grief

TonyHazard

• Administrator
« Odpověď #4 kdy: Únor 20, 2011, 08:18:39 »
K odhlášení by mělo dojít až po 60 minutách (když na nic neklikneš), 15 minut je potřebných k započítání času. Je zde nějaká chyba, čeká to na Milana.
Jinak, takovou hovadinu, jako psát článek na fóru, nedělám. Už jsem se notně poučil, když mi kdysi zmizla 6-ti hodinová práce.

rase

• Francouzská cizinecká legie
  • Lieutenant-colonel
    • rasedesign
  • Za zásluhy o rozvoj fóra. Uděleno: 9. listopadu 2007 Za 1 rok aktivní činnosti na fóru. Uděleno: 23. prosince 2007 Za 2 roky aktivní činnosti na fóru.  Uděleno: 8. prosince 2008
« Odpověď #5 kdy: Únor 20, 2011, 09:37:24 »
nějak teď fórum blbne. Naštěstí si taky všechno jistím přes World.
kříž - však se pokus čánek napsat znovu
"Prasata! Chcete snad žít věčně?!" Fridrich Veliký, král pruský, v bitvě u Leuthenu, 1757

zelezny kriz

• Wehrmacht
    Oberstleutenant - podplukovník
« Odpověď #6 kdy: Únor 20, 2011, 11:41:36 »
A jak teda psát člának jinak než na foru..?

TonyHazard

• Administrator
« Odpověď #7 kdy: Únor 20, 2011, 11:47:22 »
A jak teda psát člának jinak než na foru..?
Velmi jednoduché, textový editor ( World), nebo ještě lépe email, tam si to můžeš také rozepsané uložit a máš tam i kontrolu gramatiky (překlepu).

Milan S.

• Finská armáda
  • Everstiluutnantti - Podplukovník
  • Za zásluhy o rozvoj fóra. Uděleno: 29. května 2007 Za 1 rok aktivní činnosti na fóru. Uděleno: 20. srpna 2007 Za 2 roky aktivní činnosti na fóru.   Uděleno: 12. srpna 2008 Za zásluhy o rozvoj fóra.   Uděleno: 1. listopadu 2008
« Odpověď #8 kdy: Únor 21, 2011, 06:24:53 »
Opět se omlouvám za nedostupnost... Rád bych se tomu mrknul na kloub, ale mě trvalé přihlášení funguje bez problémů, takže abych  mohl problém replikovat u sebe, potřebuju abyste mi napsali, jaké prohlížeče a OS používáte a jestli si při přihlášení skutečně navolíte "nastálo", další detaily uvítám.

Kageneck

• Administrator
  • Za zásluhy o rozvoj fóra. Uděleno: 23. prosince 2007 Za 1 rok aktivní činnosti na fóru. Uděleno: 15. června 2007 Za zásluhy o rozvoj fóra. Za 2 roky aktivní činnosti na fóru.   Uděleno: 22. června 2008 Za 3 roky aktivní činnosti na fóru.   Uděleno. 22. června 2009
« Odpověď #9 kdy: Únor 21, 2011, 08:28:30 »
Mozzila Firefox, OS Windows 7.
Jinak někdy mě to přihlášeného nechá, po určité době ale vždy odhlásí. A nastálo samozřejmě dávám.
„Afrika, der Krieg ohne Hass“ Erwin Rommel

TonyHazard

• Administrator
Re: Problém, samovolné odhlášení.
« Odpověď #10 kdy: Únor 21, 2011, 08:43:23 »
Myslím, že problém nebude v typu prohlížeče, já používám Windows Explorer, v práci Operu. Odhlášení je nepravidelné, někdy po hodině, někdy po třech hodinách. Za 12 hodin to odhlásí třeba 3x.

Werner Mölders

• Luftwaffe
  • Oberstleutnant - podplukovník
  • Za 1 rok aktivní činnosti na fóru.   Uděleno: 9. března 2008 Za 2 roky aktivní činnosti na fóru.    Uděleno: 9. března 2009
« Odpověď #11 kdy: Únor 21, 2011, 09:42:09 »
Opera, Vista, zatim se mi to nestalo  ;D
Ampulle !!!

pospec

• RAF
  • Group Captain
  • Se Sovětským svazem, padla bída na zem...
    • Pospec-blog
« Odpověď #12 kdy: Únor 22, 2011, 01:40:41 »
Google Chrome, Firefox...jinak tento problém mi to dělá na obou...
Platí přímá úměrnost: čím více se snažím, tím horší je výsledek...
Navštivte můj blog: http://pospec-blog.blogspot.com/

Hans Lehmann

• Luftwaffe
  • Oberjäger / Unteroffizier - četař
  • "Mier je len krátka pauza medzi vojnami"
    • "We are last gantlemen"
« Odpověď #13 kdy: Únor 22, 2011, 04:29:54 »
Google chrome... niekedy ma to nechá celý deň prihláseného, inokedy musím prihlasovať niekoľkokrát za deň...

Lehmann
"My sme šedí vlci, my sme hrdinovia hĺbok, my sme námorníci Kriegsmarine..."

"Na hrobe námorníka ruže nekvitnú..."

Milan S.

• Finská armáda
  • Everstiluutnantti - Podplukovník
  • Za zásluhy o rozvoj fóra. Uděleno: 29. května 2007 Za 1 rok aktivní činnosti na fóru. Uděleno: 20. srpna 2007 Za 2 roky aktivní činnosti na fóru.   Uděleno: 12. srpna 2008 Za zásluhy o rozvoj fóra.   Uděleno: 1. listopadu 2008
« Odpověď #14 kdy: Únor 22, 2011, 11:47:29 »
Ok, takže další data, který by mě hodně pomohly jsou tzv. cookies. Je to způsob, kterým si panzernet na vašem počítači uloží miniaturní množství dat, které obsahuje zašifrované potvrzení o tom, že jste trvale přihlášení a při příští návštěvě tyto data automaticky zkontroluje a pokud sedí - jste automaticky přihlášeni. Tyto cookies mají platnost do určitého data, které se z praktických důvodů dává do vzdálené budoucnosti, aby se to přihlášení jevilo jako trvalé. Ale vlivem chyby je možné, že vám to ukládá s hodně krátkou platností. Takže pokud víte jak na to, tak si ve vašem prohlížeči zobrazte cookies pro server panzernet a napište mi jejich jména a dobu platnosti trvání, zkuste ty data sbírat a mezi tím se přihlašujte a odhlašujte, ať se zvýší pravděpodobnost chycení nějaké té chybky. Díky

Přístup ke cookies se líší u prohlížečů a verzí, ale většinou to je v nastavení pod záložkami obsah nebo soukromí. Pokuď budete mít problém s konkrétním prohlížečem, napište a pomůžu.