Vážené kolegyně a kolegové, členové fóra našeho!!
Vím, že dnešní internetová generace odklikává pouze obrázky na webových stránkách, popřípadě koukne jenom na nadpis.
Pokud to děláte také tak, protože nejste schopni si přečíst několik řádků, potom zde nemáte co dělat!!!!
Tolik na úvod pro internetové přeborníky. Pro ty, co se rozhodli číst dále, pro ně mám jenom slova chvály. Nelíbí se mně, jak je toto fórum, které mělo býti původně o "něčem", stává se " o ničem". Je neustále zahlcováno pouze kecy, které nemají co říci nikomu a o ničem. Chápu, že chlapci mající věk 15 nebo 18 let, mají jiný rozhled, než ti trochu starší. Přesto, nebo právě proto, je nutno se učit také zde na fóru. Ne, není to škola s učiteli a známkami, ale je to škola slušnosti a sebeučení se vytvořit kus smysluplného textu. Nikoli blábol, nebo jenom slovo,/šleh.
Pro nově příchozí mám radu: nejprve pokoukejte také další stránky jednotlivých topiců. Najdete jistě spoustu témat, do kterých můžete přispívat, i když jsou starší než 120 dní. Ale prosím, nezakládejte neustále nová témata, která už tady byla a která jsou právě o ničem.! Slibuji, že v mých sekcích, budu bezduché příspěvky mazat přímo, aniž bych kontaktoval autora!!! Pokud si PŘEČTETE úvodní pravidla( asi 25 řádků textu), pochopíte, že má výzva není nic jiného, než prosba o dodržování oněch pravidel NAŠEHO fóra. O to vás žádám, o nic jiného.
A/C Sláma