Autor Téma: Chyba fóra  (Přečteno 22319 krát)

panzernet

• Administrator
    • http://www.panzernet.net
  • Za zásluhy o rozvoj fóra. Uděleno: 29. května 2007 Za 1 rok aktivní činnosti na fóru. Uděleno: 15. června 2007 Za 2 roky aktivní činnosti na fóru.   Uděleno: 26. května 2008 Za 3 roky aktivní činnosti na fóru.   Uděleno: 26. května 2009
Chyba fóra
« kdy: Říjen 16, 2006, 09:26:49 »
Jak jste si jistě všimli tak máme na fóru dost velký problém... zmizely některé topiky i příspevky a snad dokonce i jeden uživatel.

Žádné zásahy do fóra jsem nedělal, takže jediné co mě napadá jako důvod je opět ic.cz.

Zkoušel jsem už jestli dokážu přesun fóra ze zálohy jinam, ale bohužel se mi to nedaří... jsem hroznej antitalent  :cry:  Proto bych chtěl poprosit kohokoliv z vás kdo má s něčím takovým zkušenosti aby se mi ozval a pomohl mi uskutečnit přesunutí fóra s celým obsahem na jiný diskový prostor.

Co se týká ztracených příspěvků... doufám, že ic.cz provede nějakou obnovu... pokud ne, já osobně mám poslední zálohu fóra z 10.10.

Omlouvám se všem za tyhle problémy, i když to není moje vina.

Admin.
"Motor zvítězil nad koněm a kanon nad kopím." Heinz Guderian

Peter

• Wehrmacht
    Oberstleutenant - podplukovník
  • Za zásluhy o rozvoj fóra. Uděleno: 23. prosince 2007 Za 1 rok aktivní činnosti na fóru. Uděleno: 9. července 2007 Za zásluhy o rozvoj fóra. Za 2 roky aktivní činnosti na fóru.   Uděleno: 16. července 2008
Chyba fóra
« Odpověď #1 kdy: Říjen 16, 2006, 02:02:17 »
Zacalo to delat vcera kolem 7-8 vecer, vsimli jsme si toho s kageneckem. Jinak ja pevne doufam, ze ic.cz ma zalohy, nechce se mi verit, ze poskytujou takoveto sluzby a nedelaji aspon jednou za den, za dva zalohy. No a kdyby ne tak v nejhorsim ty z toho 10.10.

Jinak bych mozna navrhnul abyjsme docasne prestali posilat prispevky, protoze se casto nedaji precist (viz v dobe meho prihlaseni byly 4 nove, precist sel jen jeden, ostani hlasi "Pro toto téma neexistují žádné příspěvky").
"Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen. "

Kageneck

• Administrator
  • Za zásluhy o rozvoj fóra. Uděleno: 23. prosince 2007 Za 1 rok aktivní činnosti na fóru. Uděleno: 15. června 2007 Za zásluhy o rozvoj fóra. Za 2 roky aktivní činnosti na fóru.   Uděleno: 22. června 2008 Za 3 roky aktivní činnosti na fóru.   Uděleno. 22. června 2009
Chyba fóra
« Odpověď #2 kdy: Říjen 16, 2006, 03:09:50 »
Souhlasim s tim, abychom neposilali prispevky do te doby, nez se to vyresi. Stejne by si to nekdo tezko precetl. Btw ktery uzivatel udajne zmizel?

von Kageneck
„Afrika, der Krieg ohne Hass“ Erwin Rommel

Peter

• Wehrmacht
  • Za zásluhy o rozvoj fóra. Uděleno: 23. prosince 2007 Za 1 rok aktivní činnosti na fóru. Uděleno: 9. července 2007 Za zásluhy o rozvoj fóra. Za 2 roky aktivní činnosti na fóru.   Uděleno: 16. července 2008
Chyba fóra
« Odpověď #3 kdy: Říjen 16, 2006, 03:19:36 »
Citace: "Kageneck"
Souhlasim s tim, abychom neposilali prispevky do te doby, nez se to vyresi. Stejne by si to nekdo tezko precetl. Btw ktery uzivatel udajne zmizel?

Zmizel Clausewitz, a vsechna temata co zalozil.

admine, kontaktoval jsi ic.cz? Me se zda, ze bud jsme se stali obeti utoku nejakeho vira ci hackera, nebo ze na ic.cz je dira v databazi. Protoze zmizel uzivatel (a snim topici), ktery mel nejvice prispevku, to nemuze byt nahoda.

Galland

• Luftwaffe
  • Leutnant - poručík
Chyba fóra
« Odpověď #4 kdy: Říjen 16, 2006, 05:03:24 »
takze jestli sem to pochopil spravne tak docasne nepisem??

taky mam podezreni na toho hackera, a taky zmizeli i jiny topici nejenom co zakladal clausewitz, ale bohuzel zmizel i topic "nase vytvory" z modelariny ww2

Peter

• Wehrmacht
Chyba fóra
« Odpověď #5 kdy: Říjen 16, 2006, 05:11:29 »
Citace: "Galland"
takze jestli sem to pochopil spravne tak docasne nepisem??

taky mam podezreni na toho hackera, a taky zmizeli i jiny topici nejenom co zakladal clausewitz, ale bohuzel zmizel i topic "nase vytvory" z modelariny ww2

no psat muzes, ale protoze stejne bude forum obnoveno ze zalohy tak se tyhle prispevky ztrati. Navic jak sem psal, me nesla vetsina novych prispevku ani precist.

Rastislaus

• Host
Chyba fóra
« Odpověď #6 kdy: Říjen 16, 2006, 07:54:01 »
Neviem čo sa tu deje, ale všetko sa mi nejak spomalilo, polovicu fotiek uživateľov tohto fóra sa mi neukazuje a keď je pridaný nový príspevok, tak mi to niekedy vôbec nesvieti na červeno a keď si chcem prečítať poslednú stránku z nejakého topicu tak mi to napíše nejakú chybu, že príspevky v tom fóre neexistujú.  :shock:  Takže tu nejaký hacker asi bude.  :?

Peter

• Wehrmacht
Chyba fóra
« Odpověď #7 kdy: Říjen 16, 2006, 09:36:03 »
Citace: "Guderian-SK"
Neviem čo sa tu deje, ale všetko sa mi nejak spomalilo, polovicu fotiek uživateľov tohto fóra sa mi neukazuje a keď je pridaný nový príspevok, tak mi to niekedy vôbec nesvieti na červeno a keď si chcem prečítať poslednú stránku z nejakého topicu tak mi to napíše nejakú chybu, že príspevky v tom fóre neexistujú.  :shock:  Takže tu nejaký hacker asi bude.  :?

Precti si vyse uvedene a pochopis to. Jeste pro vsechny, prispevky ktere ted piseme tak o ne stejne pravdepodobne prijdeme protoze forum bude muset byt obnoveno ze zalohy, takze je zbytecne nyni diskutovat, kdyz to stejne zmizi.

panzernet

• Administrator
  • Za zásluhy o rozvoj fóra. Uděleno: 29. května 2007 Za 1 rok aktivní činnosti na fóru. Uděleno: 15. června 2007 Za 2 roky aktivní činnosti na fóru.   Uděleno: 26. května 2008 Za 3 roky aktivní činnosti na fóru.   Uděleno: 26. května 2009
Chyba fóra
« Odpověď #8 kdy: Říjen 17, 2006, 08:30:46 »
Zjišťuju jestli existuje na IC.CZ nějaké zálohování a jestli by měli novější zálohu než je ta moje z 10.10. tak bych ji použil. Jinak zkusím obnovu z té mé vlastní zálohy... v životě sem to nedělal tak jsem opravdu zvědavý jak to půjde.

Peter

• Wehrmacht
Chyba fóra
« Odpověď #9 kdy: Říjen 17, 2006, 04:26:52 »
Tak pravdepodobne jsem prvni, kdo se dostal do jiz plne funkciho fora. Po zbezne kontrole jsou vsechny topici zpet, a vsechny funguji. Velky dik patri adminovy, ze se stim takhle bravurne vyporadal. A navic bez ztraty dat.

panzernet

• Administrator
Chyba fóra
« Odpověď #10 kdy: Říjen 17, 2006, 04:55:39 »
Po dvou hodinach histerickych zachvatu se mi povedlo vratit Clasewitze a hlavne jeho prispevky mezi nas zive. Omlouvam se Peterovi... on vi za co  :wink:

Clausewitz ma ted bohuzel NULA prispevku i kdyz jsou vsechny zpatky. Takze mu manualne vratime hodnost, ktera mu nalezi.

Tyhle chyby me jen utvrzuji v nutnosti presunout forum jinam... ale proste potrebuju helfnout. Diky za vsechny nabidky odborne pomoci  :lol:

Admin

Peter

• Wehrmacht
Chyba fóra
« Odpověď #11 kdy: Říjen 17, 2006, 06:34:32 »
Citace: "panzernet"
Po dvou hodinach histerickych zachvatu se mi povedlo vratit Clasewitze a hlavne jeho prispevky mezi nas zive. Omlouvam se Peterovi... on vi za co  :wink:

To je v poradku, nic se nedeje. Sem rad, ze se to podarilo nakonec dat takhle do kupy, aniz by se musela pouzit zaloha.

Kageneck

• Administrator
  • Za zásluhy o rozvoj fóra. Uděleno: 23. prosince 2007 Za 1 rok aktivní činnosti na fóru. Uděleno: 15. června 2007 Za zásluhy o rozvoj fóra. Za 2 roky aktivní činnosti na fóru.   Uděleno: 22. června 2008 Za 3 roky aktivní činnosti na fóru.   Uděleno. 22. června 2009
Chyba fóra
« Odpověď #12 kdy: Říjen 17, 2006, 07:50:26 »
Gratuluju. Netrvalo to ani moc dlouho. Moc me to tesi, ale jak pises ukazalo to potrebu presunout forum (bohuzel nemam paru, jak se to dela). Presto by me zajimalo... v cem byl problem?

von Kageneck
„Afrika, der Krieg ohne Hass“ Erwin Rommel

Hans

• ČSR
  • Podplukovník
    • http://www.krieg.estranky.cz
  • Za zásluhy o rozvoj fóra. Uděleno: 29. května 2007 Za 2 roky aktivní činnosti na fóru.  Uděleno: 17. října 2008
Chyba fóra
« Odpověď #13 kdy: Říjen 18, 2006, 07:52:09 »
Tak toto je můj "první" příspěvek a doufám že se bez chyb odešle, včera byla nějaká chyba. Především děkuji adminovi že si dal tu práci a vrátil mě zpět, budu psát i nadále doufám že kvalitní přízpěvky, že začínám od nuly nevadí, když tam všechny sou tak o nic nejde.
>> http://www.krieg.estranky.cz <<
>> http://www.pistecesky.ic.cz/<<

Durch Krieg zum Sieg.
Si vis pacem, para bellum.
Inter arma silent musae.
Fortes fortuna adivuat.

panzernet

• Administrator
Chyba fóra
« Odpověď #14 kdy: Říjen 18, 2006, 09:02:21 »
No nebudu dělat ramena, že jsem to vyřešil úplně sám... zeptal jsem se na fóru o phpbb a zdejší chytří lidé mi poradili  :lol:

http://www.phpbb.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=24923#24923

Podle nich je to prý chyba databáze, která asi souvisí se spadnutím serveru v nevhodný okamžik. Prý je to ale velice vzácná chyba... to mě teda uklidnili.

Clausewitzi mrzí mě, žes to odnesl zrovna ty ale za to prostě nikdo nemůže. Jsem rád, že to bereš sportovně a budeš pokračovat v psaní. I když začínáš od "nuly" na tvoje povyšování budu pamatovat, neboj se.