SMF - Just Installed!
Je to sice mimo téma ale něco málo o mně (Zafodovi): Jsem prezidentem celé Galaxie. Volnomyšlenkářský prezident zvolený hlavně z toho důvodu, že mé šílené počiny na sebe strhují mnoho pozornosti prostých "občanů" a tudíž odvádějí pozornost od skutečného dění v galaxii a galaktická rada se tak může věnovat své práci.Jedním z mojich šílených počinů je, krádež vesmírné lodě Srdce ze zlata, která funguje na principu nepravděpodobnostního pohonu. Po zmáčknutí tlačítka start loď vždy odletí neznámo kam.Vůbec si neuvědomuji, co se kolem mě děje a ze všeho mám ohromnou zábavu. Jako vtipné mi přišlo přioperovat si třetí ruku a nechat si vymazat část mozku. Důležité sdělení od kamaráda z Galaktického úřadu: „Pozemšťané! Věnujte pozornost tomuto hlášení. Hovoří k vám Prostenik Vogon Jelc z Galaktického úřadu pro plánování hyperprostorové dopravy. Jak nepochybně víte, plány pro rozvoj okrajových oblastí Galaxie vyžadují vybudování nové expresní dálnice, která má vést vaší sluneční soustavou. Vaše planeta je bohužel jedna z těch, které jsou určené k demolici. Celá akce bude trvat necelé dvě pozemské minuty. Děkuji vám.“ PS vzkaz pro členy fóra Panzernet: Nepropadejte panice
Žiadam o preradenie do skupiny ČA. Vďaka.
Ruším žiadosť ... Nepustili ma z LW...